Onze Extra’s

Onze extra's

Betrouwbaarheid
Het is een prettig idee dat Wolters Tuinen werkt met korte lijnen en heldere afspraken; wij doen wat wij zeggen en wij zeggen wat wij doen. Geen ruis op de lijn. Wij zijn op tijd, met het eerder beschreven plan van aanpak, met vakkundig personeel en dito gereedschap. Tijdens een gesprek geeft u uw wensen aan en bespreken wij de begroting. Mocht u onverhoopt buiten de begroting gaan, dan melden wij dit tijdig en indien nodig gaan wij opzoek naar een oplossing.
 
Specialiteiten
Wolters Tuinen is dus sterk in onderhoud en heeft veel kennis van bodemgesteldheid; twee pijlers voor een schitterende tuin. De natuur is altijd volop in beweging en groeit en bloeit. Het goed en regelmatig onderhouden is dus van groot belang. Niet alleen voor het zicht, maar ook voor de gezondheid van bomen, planten en bloemen. Hetzelfde geldt voor de gezondheid van de bodem voor de ontwikkeling van al dat groen. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en doen alles wat daarbij komt kijken, van terras-reiniging tot het snoeien van bomen. 
Flexibiliteit
Inherent aan de grootte van ons bedrijf zijn niet alleen de korte lijnen maar ook de fexibliteit van werken een sterk punt. Als er bijvoorbeeld na een storm schade is aan de tuin, zijn wij op zeer korte termijn beschikbaar om u te ontzorgen. Zijn er dermate zomerse dagen dat er spontaan een groot tuinfeest wordt georganiseerd, dan staan wij klaar voor het optimaliseren van de tuin. Kortom, alles is bespreekbaar.
 
Begroting
De financiële kant van ons werk kwam hier en daar al voorbij, dit is ook belangrijk. Daarom samenvattend: wij werken met scherpe begrotingen waar wij ons aan houden. Ook op het financiele gebied willen wij ontzorgen. Wij hebben weinig overheadkosten en werken doelgericht. Dat maakt ons verrassend betaalbaar. Maar bovenal staat kwaliteit bij ons voorop!