Tuinverlangens en dan?

Tuinverlangens, en dan...

Inventarisatie
Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en gaan pas aan de slag als alles duidelijk is. Wij komen graag vrijblijvend kennis maken, met u en met uw tuin. Wij nemen de tijd om uw wensen door te spreken en wij adviseren waar gewenst. Tevens maken wij een plan van aanpak met een heldere offerte.
 
Plan van aanpak, planning
Tijdens het maken van het plan van aanpak adviseren wij over de beplanting, aanleg en inrichting. Wij kijken bovendien naar de vier seizoenen en niet alleen naar de bloeitijd, hoe mooi ook. Ook anticiperen wij op groei en ontwikkeling van groen in de komende jaren. 
Begroting
Over de kosten zijn wij duidelijk en transparant. Bovendien zijn wij in staat om het maximale uit uw budget te halen. Veel opdrachtgevers zijn aangenaam verrast over de ruime mogelijkheden van hun tuinbegroting. Wij bieden namelijk slimme en creatieve oplossingen om uw wensen uit te voeren en vinden het leuk om het maximale uit uw tuin te halen. 
 
Uitvoering
Wolters Tuinen werkt alleen met vakkundig personeel en met professioneel gereedschap. Wij zijn betrouwbaar als het gaat om een gemaakte afspraak, planning of een begroting. Ook als het gaat om het groen dat wij planten en onderhouden: alleen het beste is goed genoeg. Wij zijn dan ook pas tevreden als voor u het plaatje klopt, van kennismaking tot oplevering.